Stojak do pieczenia pośredniego

Indeks: 63110

Producent:

Stojak do pieczenia pośredniego pozwala na przygotowanie skrzydełek, podudzi czy pokrojonych żeberek. Nóżki stojaka zaprojektowane zostały tak, aby wpasować się w ruszt, co pozwala na stabilne ustawienie stojaka. Stojak idealnie pasuje do brytfanny ze stali szlachetnej (63106), co umożliwia korzystanie z dwóch akcesoriów jednocześnie. Stosowanie stojaka razem z brytfanną pozwala na wędzenie potraw w grillach na pellet.

Cena sugerowana: 229,00 zł
Wybierz sklep
Poznaj Główne cechy produktu
KOMPATYBILNOŚĆ

Dopasowanie stalowej brytfanny pozwala na aromatyzowanie potraw, które są przygotowywane na stojaku poprzez odprowadzanie soków, tłuszczy czy marynat do brytfanny.

OSZCZĘDNOŚĆ CZASU I MIEJSCA

Dwupoziomowa konstrukcja daje możliwość przygotowywania dwóch potrawy jednocześnie, zachowując przy tym dodatkowe miejsce na ruszcie.

KOMPATYBILNOŚĆ

Dopasowanie stalowej brytfanny pozwala na aromatyzowanie potraw, które są przygotowywane na stojaku poprzez odprowadzanie soków, tłuszczy czy marynat do brytfanny.

OSZCZĘDNOŚĆ CZASU I MIEJSCA

Dwupoziomowa konstrukcja daje możliwość przygotowywania dwóch potrawy jednocześnie, zachowując przy tym dodatkowe miejsce na ruszcie.