Stojak do pieczenia pośredniego

Indeks: 63110

Producent:

Stojak do pieczenia pośredniego pozwala na przygotowanie skrzydełek, podudzi czy pokrojonych żeberek. Nóżki stojaka zaprojektowane zostały tak, aby wpasować się w ruszt. Pozwala to na stabilne ustawienie stojaka. Stojak idealnie pasuje do brytfanny ze stali szlachetnej (63106), możemy korzystać więc z dwóch akcesoriów jednocześnie. Stosowanie stojaka razem z brytfanną pozwala na wędzenie potraw.

Cena sugerowana: 159,00 zł
Wybierz sklep
Poznaj Główne cechy produktu
Kompatybilność, która wzmacnia smak

Dopasowanie stalowej brytfanny pozwala na aromatyzowanie przyrządzanych na stojaku dań. Jest to możliwe poprzez odprowadzanie soków, tłuszczów czy marynat z brytfanny do potrawy.

 

OSZCZĘDNOŚĆ miejsca i czasu

Dwupoziomowa konstrukcja daje możliwość przygotowywania większej ilości kawałków jednocześnie, zachowując przy tym dodatkowe miejsce na ruszcie.

Kompatybilność, która wzmacnia smak

Dopasowanie stalowej brytfanny pozwala na aromatyzowanie przyrządzanych na stojaku dań. Jest to możliwe poprzez odprowadzanie soków, tłuszczów czy marynat z brytfanny do potrawy.

 

OSZCZĘDNOŚĆ miejsca i czasu

Dwupoziomowa konstrukcja daje możliwość przygotowywania większej ilości kawałków jednocześnie, zachowując przy tym dodatkowe miejsce na ruszcie.

Przewiń do góry