Nowość 2016

Szarpacz do mięsa

indeks: 64075

Szarpacz do mięsa ze stali szlachetnej to akcesorium, dzięki któremu szybko i bezproblemowo przygotujesz klasyczną szarpaną wołowinę. Wystarczy wpiąć pręt do wiertarki i po chwili cieszysz się idealnie rozdrobnionym na włókna mięsem. W skład zestawu wchodzi pręt o długości 33 cm i widelec długości 13 cm. Położenie widelca względem pręta można regulować, dzięki czemu dopasujesz odpowiednią odległość w stosunku do dna naczynia z mięsem. Pręt pasuje do wiertarek z otworem sześciokątnym 6.35 mm.

CENA: 179 zł
WYBIERZ SKLEP
ZOBACZ MATERIAŁ WIDEO
AKCESORIA
Dołącz do grupy entuzjastów grillowania.
  • Najnowsze przepisy na grilla
  • Porady i wskazówki o sztuce grillowania
  • Maksymalnie jeden mail tygodniowo
  • Informacje dotyczące nowości produktowych
  • Szybki i prosty sposób wypisania się
Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Agrimpex Griluj i Gotuj s.c.
Zgodnie z art. 13 Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych (Dz. Urz. UE.L 2016 Nr 119, str. 1) informujemy, iż:
  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Agrimpex Griluj i Gotuj s.c. ul. Zwierzyniecka 2a, 37-500 Jarosław, nr tel. 16 623 61 72, adres email: rodo@broilking.pl.
  2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust.1 a) oraz f) ww. Rozporządzenia, w celu realizacji usługi newsletter.
  3. Posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania  oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania i prawo do przenoszenia danych.
  4. Posiada Pani/Pan prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  5. Posiada Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  6. Niniejsze dane będą przetwarzane przez okres do momentu wycofania zgody.
  7. Podanie danych osobowych jest fakultatywne, jednakże brak podania danych osobowych uniemożliwi realizację kontaktu.
  8. Podane dane nie będą podlegały profilowaniu.