- Broil King®
- Gaz
- Smoke™ wędzarnia gazowa



Poznaj grille Broil King z serii Smoke™ wędzarnia gazowa

Smoke™wędzarnia gazowa
923613PL

Cztery w pełni regulowane ruszty ze stali szlachetnej dadzą Ci dużo miejsca na uwędzenie wielu mięs w tym samym czasie.

Regulowane otwory wentylacyjne pozwalają na precyzyjną kontrolę temperatury.


Trwałe uszczelki z włókna szklanego oraz stalowy system zapięć zapewniają utrzymywanie temperatury i dymu wewnątrz wędzarni.

Zawory Linear-FlowTM gwarantują precyzyjną kontrolę temperatury. Dzięki temu możesz jeszcze lepiej sterować czasem oraz stopniem wędzenia, różnym dla poszczególnych produktów.

Zapalarka Sure-LiteTM rozpala wędzarkę szybko i za każdym razem.

Woda lub sok nawilży wędzone potrawy, natomiast wiórka nadadzą im autentyczny aromat drewna.


Cztery oddzielnie, regulowane ruszty z hakami oraz stojakiem do pieczeni ze stali szlachetnej dają możliwość dostosowania wnętrza wędzarni do Twoich potrzeb.


Praktyczny ociekacz na tłuszcz ze stali szlachetnej pozwala na wyciąganie uwędzonych potraw bez ryzyka zabrudzenia posadzki.

Wydajny palnik o mocy 4.4 kW szybko rozgrzeje wędzarnię do pożądanej temperatury. Ponadto posiada 5-letnią gwarancję.

Wbudowany w wędzarkę gazową otwieracz do butelek wykonany z wytrzymałej chromowanej stali to kolejny praktyczny gadżet, który jest zawsze na miejscu, gdy potrzebujesz ugasić pragnienie.

Ściany oraz drzwi wędzarni skonstruowane są z podwójnych stalowych ścianek wypełnionych powietrzem. To rozwiązanie zapewnia znakomitą izolację cieplną, gwarantuje stałą temperaturę nawet w zimne i wietrzne dni.


Wygodne haki na narzędzia są świetne do zawieszenia wszystkich potrzebnych akcesoriów.


Dwu-drzwiowa konstrukcja zapewnia utrzymanie stałej temperatury oraz dymu wewnątrz wędzarni, nawet wtedy gdy musisz dosypać wiór wędzarniczych.


16 haków wędzarniczych pozwoli Ci na zawieszenie kiełbasy, ryby, boczku oraz inncyh potraw które zamierzasz uwędzić.


Wytrzymała uszczelka z włókna szklanego zapewnia dobrą izolację termiczną oraz dymną na wiele lat.


Wytrzymała podstawa z kółkami zapewnia mobilność wędzarki.
Wędzarnia Smoke. Jestem widoczna z daleka.
Wędzarnia gazowa Smoke to rozwiązanie dla ludzi, którzy poszukują wyjątkowej głębi smaku i aromatu. Stała temperatura, przemyślany i wyjątkowy design oraz łatwość użytkowania pozwolą Ci się skupić na tworzeniu smaku, zapominając o urządzeniu. Wysokiej jakości materiały oraz długi okres gwarancji pozwolą Ci cieszyć się wędzarnią przez wiele lat.
Specyfikacja dla modelu Smoke™:
Moc palnika głównego 4.4 kW.
4 968 cm2 całkowitej powierzchni rusztów.
113 litrów pojemności wędzarni.
4 regulowane ruszty zestali szlachetnej.
Regulowany wielofunkcyjny stojak na żeberka i pieczeń.
Regulowany system otworów wentylacyjnych Roto-Draft™.
Precyzyjny termometr Accu-Temp™.
Duży pojemnik na wodę oraz taca na wiórka ze stali szlachetnej.
16 haków na mięso ze stali szlachetnej.
4 mocne haki na narzędzia.
Wygodny otwieracz do butelek.
2 wytrzymałe uchwyty do drzwi.
2 pary solidnych stalowych drzwi z uszczelką i systemem zapięć.
4 stopki plus dwa kółka dla wygodnego transportu.
Stalowa konstrukcja o podwójnych ściankach.
Farba odporna na wysokie temperatury.
Wąż gazowy i reduktor 37mbar z zabezpieczeniem EFV mocowany fabrycznie.
* Specyfikacja techniczna modelu Smoke o numerze 923613PL
Z powodu stałego modyfikowania naszej oferty, parametry produktów mogą różnić się od zawartych na stronie www.broilking.pl, która nie jest ofertą w rozumieniu kodeksu cywilnego lecz ma charakter poglądowy.
Wymiary wędzarni:
wysokość - 122 cm
szerokość - 47 cm
głębokość - 51 cm
szerokość podstawy - 63 cm
głębokość podstawy - 73 cm
Wymiary głównej komory:
wysokość - 85 cm
szerokość - 39 cm
głębokość - 33 cm
Waga wędzarni:
Smoke™ - 30 kg
Wymiary rusztu:
Wymiary opakowania:
wysokość - 45 cm
szerokość - 102 cm
głębokość - 50,5 cm
Z powodu stałego modyfikowania naszej oferty, parametry produktów mogą różnić się od zawartych na stronie www.broilking.pl, która nie jest ofertą w rozumieniu kodeksu cywilnego lecz ma charakter poglądowy.
Wszystkie grille gazowe Broil King® są Reddi-Bilt™, czyli wstępnie zmontowane, co powoduje ze czas potrzebny na ich montaż jest skrócony. Jednocześnie wszystkie komponenty odpowiedzialne za doprowadzenie gazu zostały zmontowane w fabryce, co gwarantuje szczelność instalacji oraz bezpieczeństwo.
Okres gwarancji na poszczególne podzespoły:
Stalowa obudowa - 5 lat
Ruszty ze stali szlachetnej - 2 lat
Palnik - 2 lata
Pozostałe elementy oraz farba - 2 lata
Warunkiem udzielenia gwarancji jest rejestracja produktu w ciągu 30 dni od daty zakupu, dokonana za pośrednictwem formularza znajdującego się na stronie internetowej www.broilking.pl/rejestracja. Do rejestracji konieczne jest posiadanie dowodu zakupu produktu (paragon, faktura) na terenie Polski.
Oferowany przez nas produkt jest przystosowany do polskich norm i ciśnienia gazu, co zostało potwierdzone certyfikatem unijnym CE. Wędzarnia gazowa marki Broil King produkowana jest w USA w celu zapewnienia najwyższej jakości. Wykwalifikowani pracownicy dokonują rygorystycznych kontroli jakości oraz szczelności systemu w celu zapewnienia bezpiecznych w użyciu urządzeń, aby każdy mógł cieszyć się czasem spędzonym wędząc.
Wszystkie grille gazowe Broil King® są Reddi-Bilt™, czyli wstępnie zmontowane, co powoduje ze czas potrzebny na ich montaż jest skrócony. Jednocześnie wszystkie komponenty odpowiedzialne za doprowadzenie gazu zostały zmontowane w fabryce, co gwarantuje szczelność instalacji oraz bezpieczeństwo. Dowiedz się więcej.
Z DUMĄ WYPRODUKOWANE W AMERYCE PÓŁNOCNEJ.
Onward Manufacturing Company jest producentem grilli marki Broil King. Rodzinną firmę założył Theodor Adam Witzel w 1906 roku w mieście Waterloo w Kanadzie. W chwili obecnej firma prowadzona jest przez trzech braci Teda, Terrego i Tima. Celem braci jest zadowolenie klienta, najlepsza jakość wykonania oraz użycie wysokiej jakości materiałów.
Grille gazowe produkowane są wyłącznie w fabrykach umieszczonych w Huntington Indiana i Dickson, Tennessee w Stanach Zjednoczonych oraz Waterloo, Ontario w Kanadzie.

